3 september 2022 - 4 september 2022

Open huis Chocoladefabriek

BIEB2202 Facebook Omslag

De Chocoladefabriek heeft een extra verdieping gekregen, is duurzamer geworden en bruist met alle nieuwe bewoners meer dan ooit! En dat laten we je graag zien.

Wat kun je voortaan doen en beleven in de Chocoladefabriek? Op 3 en 4 september houden we open huis. Waarbij we trots de verzameling Goudse Verhalen presenteren. Hoe? Kom zelf kijken!

Geweldig verbouwd!

Er werd intensief verbouwd het afgelopen jaar. Maar het resultaat mag gezien worden! Misschien kende je al de Bibliotheek Gouda, Streekarchief Midden-Holland, de Drukkerswerkplaats, Kruim eten & drinken en VRSPACE als vaste bewoners. Maar nu zijn daar Libertum (interactief museum voor vrede en vrijheid), de Techniekwerkplaats en Mirakel Musicaltheater bij gekomen. Ook kun je E-Choppers huren en daarmee de omgeving verkennen. Verder werken we aan een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO), zodat we mensen kunnen helpen met het regelen van hun overheidszaken via het internet.

Activiteiten voor iedereen

Op zaterdag 3 en zondag 4 september zijn er activiteiten voor jong en oud, en kun je alle (nieuwe) bewoners leren kennen. Lees meer op de website van de Chocoladefabriek.