8 april 2021

Verhalen op indebuurt Gouda

Indebuurt

Elke dag gaan er vrijwilligers op pad om Goudse Verhalen op te halen, te redigeren en live te zetten. Rachel en Cindy hebben een speciale missie. Zij gaan voor indebuurt Gouda op zoek naar speciale Goudse Verhalen.

Vanaf vandaag zijn er dus Goudse Verhalen te lezen op indebuurt Gouda! Misschien ook jóuw verhaal? indebuurt.nl informeert en inspireert inwoners van Gouda via nieuws, artikelen en tips over wat er allemaal in hun buurt gebeurt en te beleven valt. Dat doen ze door aandacht te geven aan alles wat de stad leuk maakt. Zo staan ze stil bij de mooie plekken, nieuwe winkels, inspirerende inwoners, activiteiten en interessante aanbiedingen.

Vanuit het hart van de stad

De redactie van indebuurt Gouda bestaat uit Kirsten Spooren en Eva van Dantzig. Zij schrijven vanuit hun kantoor aan de Houtmansgracht, midden in de binnenstad van Gouda. Vanaf de redactie lopen ze zo de stad in om verslag te doen van alle leuke en mooie dingen die er in Gouda te vinden zijn. En dat zijn er best veel! De mooiste korte Goudse Verhalen van indebuurt Gouda vind je vanaf nu op deze site!

Lees de verhalen op deze website: #indebuurt.