23 september 2021

Eerste Goudse Verhalen-punt geopend!

Opening eerste Goudse Verhalen punt in Van Noord

Bij een kopje koffie over Gouda praten? Schuif aan in Van Noord!

In dit gezellige (en kindvriendelijke) café in Gouda Noord is donderdag 23 september het allereerste Goudse Verhalen-punt geopend! De eerste die aan tafel ging zitten en haar Goudse Verhaal vertelde, was niemand minder dan fotografe en journaliste Marianka Peters.

Gastheer: Dirk van der Heijden

Vanaf nu zit Evelien Verhoef, van het team Goudse Verhalen, iedere donderdag van 13.30 tot 15.30 uur klaar om Goudse Verhalen op te schrijven. Heb je een speciale herinnering aan of een leuk weetje over de stad? Heb je er wat leuks meegemaakt, klein of groot? Dan ga je bij Evelien aan tafel zitten. Gastheer is Dirk van der Heijden van Café Van Noord, die zorgt voor een kopje koffie of thee.

Korte lijnen en elkaar helpen; daarop is een groot deel van de missie en visie van Café Van Noord gebaseerd. Er wordt zoveel mogelijk samengewerkt met andere ondernemers uit de buurt. Zo is zelfs het kassasysteem van een lokale ondernemer. Elkaar helpen gebeurt ook binnen in het pand. Naast het café zijn er namelijk nog vijf sociale partners gevestigd met ieder hun eigen kwaliteiten en specialisaties. Bezoekers daarvan komen binnen via het café, dat ook voor andere samenwerkingen openstaat. Zoals met de Goudse Verhalen!

Kom naar:
Ontmoetingscentrum Van Noord
Lekkenburg 1
2804 XA Gouda

Voor wie Café Van Noord nog niet kent: je kunt er terecht voor heerlijke koffie met huisgemaakte taart, maar ook voor een vers ontbijtje, een lekkere lunch of een gezellige borrel. De gerechten op de kaart zijn niet typisch Nederlands, maar juist geïnspireerd op een leuke mix van andere culturen en smaken. Daarnaast staan er kindvriendelijke gerechten op de kaart. Er wordt het liefst gekookt met dagverse (biologische) producten en veel verse kruiden.

Lees de verhalen die zijn opgetekend in Van Noord: #VanNoord.