15 juni 2021

Eerste Goudse Verhalen-hoek!

Goudse Verhalen hoek Best Western

De eerste Goudse Verhalen-hoek is een feit! Vanaf vandaag kun je in het Best Western Plus City Hotel Gouda verhalen lezen én schrijven ...

Logeer je in het Best Western, ga je er een hapje eten of heb je er een vergadering of borrel? Gezellig tussen de tafeltjes van het restaurant vind je de allereerste Goudse Verhalen-hoek van Gouda met een selectie van verhalen. Om de zoveel tijd worden er weer nieuwe verhalen opgehangen.

Natuurlijk kun je ook je eigen verhaal achterlaten. Of je nu toerist bent of Gouwenaar: we horen graag wat je van de stad vindt. Je kunt je verhaal in de Goudse Verhalen-bus doen.

Rood, geel en blauw

Best Western Plus City Hotel Gouda ligt in het historische centrum van Gouda, gelegen aan een van de mooiste grachten van de stad. Het prachtige hotel omarmt Gouda en herinnert aan de rijke geschiedenis ervan. Het hotel heeft drie verdiepingen, elk met een eigen kleur die verwijst naar een Gouds thema; het wapen en de vlag van Gouda (rood), de kaas (geel) en de bruggen, sluizen en wateren in en om Gouda (blauw). Verder kun je er heerlijk lunchen, borrelen en/of dineren.