Vertel jouw verhaal

Heb jij ook een mooi Gouds verhaal? Help mee de schatkamer met verhalen te vullen, en maak deel uit van de Goudse geschiedenis!

  • Geef je gegevens door. Op de website verschijnen alleen je voor- en achternaam, niet je mailadres of andere persoonlijke gegevens.
  • Geef je verhaal een titel van maximaal 40 tekens.
  • Schrijf een verhaal van maximaal 300-400 woorden.
  • Stuur bij je verhaal een passende foto. Vergeet niet om de naam van de maker en zijn toestemming mee te sturen! Je kunt die ook doorsturen naar goudseverhalen@chocoladefabriekgouda.nl.
  • Je verhaal wordt geredigeerd. We letten daarbij op taal, lengte, tussenkopjes, enz. Vul je het formulier in, dan ga je daarmee akkoord. Wil je erop reageren? Stuur een mail naar goudseverhalen@chocoladefabriekgouda.nl.

In het privacystatement lees je wat er met je gegevens gebeurt. Lukt het je niet om je verhaal en foto te uploaden? Stuur het dan per mail naar goudseverhalen@chocoladefabriekgouda.nl.

Ben je niet zo'n schrijver? Ga dan naar een Goudse Verhalen-punt of vertel je verhaal aan een van onze vrijwilligers. Je kunt een afspraak maken via goudseverhalen@chocoladefabriekgouda.nl.

Vertel ons jouw verhaal!

maximaal 40 tekens
(liefst) minimaal 100, maximaal 300 woorden
Upload een afbeelding van maximaal 4 MB
Upload een video-bestand van maximaal 10 MB
Upload een audio-bestand van maximaal 10 MB