#750

Beschuit met muisjes voor de 75.000ste inwoner van Gouda Lars van den Bos

75 000 GOUWENAAR 4 1
Foto: Indebuurt

Dit verhaal is geplaatst in de categorie personen & verenigingen.

Alle categorieën

Wanneer je als ouder je pasgeboren hummeltje komt inschrijven bij de gemeente, verwacht je niet een heel feest. Voor Denny van den Bos liep dit moment even iets anders: zijn zoon Lars is de 75.000ste inwoner van Gouda! Dat werd gevierd met de burgemeester, confetti, zang en zelfs een heuse flashmob.

Hoe toevallig is dit? De 75.000ste inwoner van Gouda is geboren tijdens de 750ste verjaardag van onze stad. Dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom pakte de gemeente uit met een verrassingsfeest voor de kersverse ouder, inclusief beschuit met muisjes.

Flashmob door Mirakel

Burgemeester Pieter Verhoeve en kinderburgemeester Roselina ontvingen de vader met muziek van Celebrations. Wat Denny niet wist, is dat er dertig kinderen van Musicaltheatergroep Mirakel klaarstonden voor een flashmob. “Ik had dit echt niet verwacht”, zegt Denny. Hij kwam samen met zijn dochter Saar zijn zoon inschrijven. “Mijn vrouw Bibi en ik zijn allebei geboren en getogen Gouwenaars, dus het is extra speciaal dat onze zoon de 75.000ste Gouwenaar is.”

Gefeliciteerd kersverse ouders! En gefeliciteerd Gouda met de 75.000ste inwoner!

Dit verhaal is geschreven voor indebuurt Gouda. De redactie van indebuurt informeert en inspireert inwoners van Gouda via nieuws, artikelen en tips over alles dat de stad leuk maakt.